Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lola.jpgTrue Love

virtuaalihevonen – This is a sim-game horse

Virallinen nimi » True Love
Kutsumanimi » Lola
Rotu » KWPN
Syntynyt » 20.6.2004
Sukupuoli » Tamma
Säkäkorkeus » 167cm

Re » 130cm
Koulu » HeB
Me » 110cm
Ie » 140cm
 

Omistaja »  Kilpatalli Sunday VRL-12480 Rekisterinumero » VH-00 000000000000 Kisaaja » -

Hoitaja » -

 


Luonne

Lola on ehkä maailman kiltein ja uteliain hevonen! Se ei koskaan kiukuttele, eikä tunnu omistavan pahoja päiviä. Aina karsinaan mennessä tai laitumelta hakiessa Lola höristää korviaan ja kääntyy tulijan luo haistelemaan tätä, eikä sillä ole koskaan aikomusta puraista tai edes näykkäistä. Harjatessa sen voi aivan hyvin jättää laittamatta kiinni, sillä tämä neitonen ei pyöri eikä häslää muutenkaan. Karsinan ovi on silti syytä laittaa kiinni, sillä utelias kun on, Lola saattaa häipyä tutkimaan paikkoja. Satuloidessa ja suitsiessa Lola pysyy nätisti paikoillaan, ei luimi satulavyötä kiristäessä eikä heitä päätään ilmaan suitsien laitossa. Taluttaessakin se kulkee nätisti vierellä, joskin hyvin pirteänä.

Ratsastaessa Lola on reipas ja innokas. Alkuverkassa sitä saa vähän herätellä, mutta kun aletaan tekemään kunnolla töitä, se on täysillä mukana. Laukassa vauhti saattaakin siis kiihtyä, varsinkin esteillä. Lola on vauhdikas hyppääjä ja sen hypyt ovat pehmeät ja tasaiset, ja niihin on helppo päästä mukaan. Harvemmin Lola edes kieltää, ja jos kieltää, syynä on usein huono tie. Liian hitaan vauhdin Lola hoitelee aivan itse.
Lola rakastaa maastoilua ja siellä sitä saakin jo pidätellä kunnolla. Pitkät laukkasuorat ovat sen bravuuria ja sieltä voi pari ilopukkiakin tulla. Muuten Lola ei temppuile edes maastossa. Tamman askeleet ovat pehmeät, ja niissä on helppo istua, mutta jos vauhti ravissa kiihtyy, voi ratsastajalla olla vähän huteraa, ellei omaa hyvää tasapainoa.

© Evy

__________________________________________________________________________

Kuvia: © Vikarus

lola2.jpgLola3.jpg

~ Tämä on virtuaalitalli/a sim-game stable ~

©2018 Kilpatalli Sunday - suntuubi.com